روغن پایه ویرجین SN-500

يکشنبه 12 آبان 1398
14:22
نیل پالا

روغن پایه ویرجین SN-500

روغن پایه ویرجین SN-500

روغن پایه ویرجین مرغوبترین روغن پایه استفاده شده در فرمولاسیون روغن موتورهای بنزینی و دیزلی می باشد.

روغن پایه تولید شده در شرکت نیل پالا با بهره گیری از تکنولوژی تقطیر در خلاء تولید شده که سولفور تولیدی در این روش بسیار کمتر از روغن پایه های سایر تولید کنندگان می باشد.به دلیل استفاده از آخرین تکنولوژی های روز در تولید حداقل نقطه اشتغال این نوع روغن ۲۴۰ درجه سانتیگراد می باشد.

روغن پایه SN500

یکی از بهترین  و با کیفیت ترین روغنی که در شرکت نیل پالا تولید و استخراج می شود روغن پایه ویرجین SN500 می باشد که در این صنعت کارایی بسیار دارد.  این روغن پایه حاصل از فرآیندهای استخراج با حلال و موم گیری است و همچنین این روغن پایه به عنوان یکی از مرغوب ترین روغن های گروه I در فرمولاسیون انواع روغن موتورهای بنزینی و دیزلی، روانکارهای صنعتی، گریس ها و فرآورده های ویژه مورد استفاده قرار می گیرد. روغن پایه  SN500 را می توان به صورت فله ای یا به صورت بسته های مختلف یا بشکه از شرکت نیل پالا با بهترین قیمت خریداری کرد.

روغن پایه ویرجین چیست؟

روغن پایه ویرجین به روغنی گفته می شود که برای روانکاری مورد استفاده قرار می گیرید و با استفاده از مواد افزودنی مورد نیاز به آن روانکار اصلی تهیه می شود. همیچنین می توان گفت یکی از مهمترین و بهترین جزء تشکیل دهنده روانکارها از نظر حجمی روغن پایه می باشد که به طور متوسط بیش از ۹۵% فرمولاسیون یک روانکار را از نظر حجمی تشکیل می دهد. در بعضی از روانکار های که می توان به روغن کمپرسور و هیدرولیک اشاره کرد، ۹۹% روغن را روغن پایه تشکیل میدهد و یک در صد باقی مانده را افزودنی ها ایجاد می کنند. روانکارهای دیگری نیز در بازار موجود می باشد که  ۳۰% آن ها از افزودنی ها تشکیل شده است که میتوانیم به  گریس ها، سیالات فلزکاری و روغن دنده های صنعتی اشاره کرد.


[ بازدید : 64 ]

کشمش پلویی

شنبه 31 فروردين 1398
10:44
نیل پالا

کشمش پلویی
فروش کشمش پلویی با بسته بندی های مختلف جهت صادرات یا عرضه در بازار داخل کشور.

کشمش پلویی در رنگ‌های متفاوت و به رو‌ش‌های متنوع تولید و به دست مصرف کننده می‌رسد. کشمش سومین محصول غیر نفتی صادراتی ایران است و در جهان رتبه خوبی در زمینه صادرات کشمش پلویی و دیگر انواع کشمش دارد. کشمش در غذا‌های ایرانی پراستفاده است و ترکیب آن با نخودچی برای بعضی از افراد یادآور خاطرات مدرسه است.

کشمش پلویی قرمز

وقتی که انگور را از درخت چیده می شود آن را بدون استفاده از هیچ افزودنی بر روی زمینی تمیز در زیر نور خورشید پهن می کنند تا خشک شود، اکه بعد از خشک شدن به زنگ قهوه در می آید که به آن کشمش گفته می شود. مهم هست که بدانید میزان 16 درصد از رطوبت انگورهای اولیه، در محصول نهایی یعنی کشمش، باقی می‌ماند. هنگامی که انگور خشک شده و تبدیل به کشمش میشود به رنگ های مختلفی همچون سیاه، طلایی، سبز و قرمز با استفاده از افزودنی های مختلف تبدیل می شود و مورد مصرف قرار می گیرد. کشمش را در کیک‌ها، کوکی‌ها، پودینگ‌ها و دسرها به‌عنوان یک طعم‌ دهنده استفاده میکنند. کشمش یکی از میوه هایی می باشد که خود را در داخل خشکبارها جای داده و جزء دسته بندی تنقلات سودمند می باشد که در طول تمام سال می توان از آن استفاده کرد که یکی از بهترین غذاهایی می باشد که برای رژیم غذایی کودکان مورد استفاده قرار می گیرد.


کشمش پلویی


[ بازدید : 52 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به بویلر روغن داغ است. | طراح قالب avazak.ir| با قدرت aramblog.ir
ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]